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La seguente ricetta č stata gentilmente offerta
dal "Ristorante della Posta" (IM)

"Il testo della seguente ricetta è in dialetto originale cerianasco"

  U Cunigliu ą serianasca
 

Engrediènti per 4 persune:
1 cunigliu
½ litru de vin negru
1 sevula
caiche föglia de rumanìn, mürtulubaga è pèrsa
ourive sarae
öriu
3 coste d'agliu
mèzu litru de brodu


  Preparazione

En t'ina casarola de tèra fai rustì u cunigliu a tochi, en te tant'öriu, cun murtelubaga, pèrsa è rumanin.
En te la mèntri en t'ina paéla arustì u figatu.
Candu u cunigliu l'à pigliau zà in bèlu curù azugneighe a sevula, l'agliu, u figatu a tucheti.
Dopu aveghe dau ina béla tuirà azugneighe e ourive è u vin negru.
Candu u vin l'è svapurau, meteighe u brodu è lasciai cöije per 35-40 minüti... dopu savulaive !


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